Jan de loodgieter

Jan is 66 jaar. Hij is altijd loodgieter geweest. Eerst werkte hij in het bedrijf van zijn vader en later nam hij het bedrijf van zijn vader over.

Nu is hij zelf toe aan zijn pensioen. Hij vindt het lastig om zijn bedrijf los te laten en over te dragen aan zijn zoon. Tegelijkertijd ziet hij er naar uit om samen met zijn vrouw te genieten van zijn pensioen. Ook wil hij hobby’s gaan oppakken. Hij heeft weinig tijd gehad voor hobby’s.

Hij heeft het liefst face to face, of telefonisch contact, zowel persoonlijk als zakelijk. Hij besteedt alles op het digitale vlak het liefst uit aan anderen. Zijn zoon wil liever alles digitaliseren. Dat is ook een reden waarom hij het moeilijk vindt om zijn bedrijf over te dragen aan zijn zoon.

Anita: de modebewuste vrouw

Anita is 53 jaar. Ze is nu 25 jaar getrouwd met Bram (55). Ze hebben twee kinderen: Frank (22) en Jamie (20). Hun kinderen studeren. Ze wonen op kamers.

Anita werkt als HR-manager bij de ING Bank. Bram werkt als architect bij een toonaangevend architectenbureau.

Anita houdt van golfen en tennissen. Met haar dochter tennist ze een avond in de week bij een tennisclub. Met Bram gaat ze vaak in de weekenden golfen.

Anita is veel te vinden op social media. Af en toe post ze zelf iets, maar meestal leest ze snel even de koppen van artikelen en als het haar aanspreekt leest ze verder. Ze is graag op de hoogte van nieuwe trends en nieuwe mode.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s